Кои сме ние?

Скъпи приятели,
Решихме да създадем тази статия, за да ви запознаем с нас – Незабравка Рози.

Повечето от вас ни познават. Ние сме част от Градински център Незабравка и създадохме изцяло нов онлайн магазин, съсредоточен във вноса и продажбата на качествени градински рози. Освен тях, при нас може да откриете и торове за тяхното добро развитие, както и многогодишни растения за тяхна компания.

Малко повече информация за самия разсадник:

Градински център и разсадник Незабравка е създаден през 2005 година с идея развитие на малък, семеен бизнес. В работата си залагаме на доброто качество на продукцията и на сериозно отношение към клиентите вече 19години. Незабравка Рози е дружество, което двама души от нашето семейство създадоха, като решиха да се „отделят“ и развият своите идеи, които разработват от няколко години.

Разсадникът се намира в района на гр.Варна- в село Долище , разположен на тихо и спокойно място в защитена еко зона на река Батова , потънала в зеленина, гористи хълмове от една страна и реката от друга. Тук работим с удоволствие на чист въздух и предлагаме многообразна контейнерна растителност.
Наша страст е предлагането на българския пазар на нови, интересни сортове растения, които закупуваме от най-добрите европейски доставчици като малки разсади от храсти и многогодишни цветя, след което доотглеждаме в разсадника.

Растенията предлагаме засадени в контейнери, различен размер в зависимост от вида и възрастта им. Това позволява на клиентите да садят в градината през всеки един сезон без проблем, освен когато земята е замръзнала, разбира се.

Тъй като сме привърженици на екологичното земеделие, сами приготвяме почвените смески за растенията, като не използваме пестициди, хормони или други тежки замърсители на околната среда.

И разбира се, искаме да благодарим на Вас – нашите дългогодишни клиенти, както и на тези от Вас – които тепърва ни „откриват“ – надяваме се да удовлетворим очакванията ви и нашите растения да ви радват дълго.

Скорошни Публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

x